Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Обуката за е-пошта на Sendinblue ви овозможува да го развиете вашето знаење во оваа област. Откако ќе се сертифицирате, ќе го имате потребното знаење за да изградите стратегија за е-пошта што ќе ви овозможи да воспоставите траен однос со вашите клиенти!

Научете како да поставите кампања за е-пошта од наши експерти кои ќе ви дадат практичен совет како и информации за најновите трендови на пазарот !

Добијте стручен совет за

  • како да управувате со вашите контакти,
  • сегментирајте ги вашите списоци,
  • оптимизирајте ги перформансите на вашата кампања
  • и генерира нови адреси е-маил.

Добијте сертификација за е-пошта!

Научете сè што треба да знаете за е-пошта!

Откако ќе ја завршите обуката, а потврда за вештачење Beе ви биде испратена. Можете да го додадете во вашето CV или да го објавите на LinkedIn за да покажете дека сте експерт за електронска пошта. Може да ви помогне да ги развивате вашите професионални можности и да докажете дека сте ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Дали имам право да го намалам бројот на денови на платено отсуство стекнато заради неработеното време во рамките на делумната активност?