Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Опис

На оваа обука, ви покажувам како да заработите прва заработка на Интернет преку припадност.

Јас исто така ве учам да ги совладате 2-те основни вештини за да направите припадност како професионалец.

Оваа обука ќе зборува за новата придружна платформа, инките за продажба и рекламирањето на Фејсбук.

На крајот од обуката ќе можете да преземете нешто и да започнете да генерирате заработка.

READ  Преносот на правата на DIF на ЗКП продолжи до 30 јуни 2021 година