Упатство за макро рекордери во Excel.За да започнете со едноставни макроа, не треба да знаете Visual Basic. Excel вклучува алатка за снимање на вашите дејства што ги трансформира во макроа.

Откријте за помалку од 4 минути како да ги креирате вашите први макроа.

Ова упатство за Excel е изработено на верзијата 2007 година, но работи исто така на 2003 година, како на 2010 година.

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Историја на репрезентации и третман на лудилото