Опис

Зум е услуга бр. 1 за видео конференции и конференции преку Интернет.

Зошто да зумирате?

  • Доследно претпријатие искуство за сите намени
  • Дизајнирано и оптимизирано да работи сигурно
  • До 500 учесници на видео или 10 000 учесници кои не зборуваат
  • Лесен за употреба, купување и оптимизирање
  • Најслатка и директна стапка

Над 650 000 компании сакаат зум