Дали барате нов простор на изразување? Дали потенцијално сакате да се откажете од Твитер? Откријте го Mastodon, социјалната мрежа за микро-блогирање бесплатна и со отворен код. Оваа обука ве запознава со филозофијата на проектот и неговиот нетипичен начин на работа каде секој може да придонесе.

★ Оваа обука ја нуди тренерот!
★ Редовно нови видеа
★ Доживотен пристап

Овој курс е создаден за да ви даде средства и методологија брзо да ја креирате вашата сметка, да ја поставите и да ги следите вистинските луѓе.

➤ Воведен дел за да добиете преглед на функциите и можностите

  • Основните разлики со Твитер
  • Главните функции

➤ Дел во кој се претставени сите трикови за да го пронајдете вашиот пример, креирајте ја вашата сметка и поставете ја

  • Разберете за кои примери се користат и добро изберете го пред да се регистрирате
  • Добијте ја комплетната листа на сите случаи во светот
  • Сите најкорисни поставки за прилагодување на интерфејсот

➤ Практичен дел да оди понатаму на дневна основа

  • Користете го табулаторот „Истражувај“ за да ……….

Продолжете да тренирате бесплатно на Udemy→

READ  Основи на маркетингот на содржини