• Le Социјална продажба да бидеш ефективен продавач на LinkedIn!
  • LinkedIn, социјалната мрежа кој ... се концентрира најголем број на професионалци Б2Б со можност за конвертирање во Б2Ц!
  • На LinkedIn, просечната корпа е до 3X поголем отколку на другите социјални мрежи!

Ова е напредувачката социјална мрежа… Кога класични социјални мрежи се заситен поглед во опаѓање!

Јас ве учам како да станете експерт за продажни техники на LinkedIn за да ја експлодирате вашата активност / деловна активност!

Зошто да инвестирате на LinkedIn за продажба во 2020 година?

LinkedIn е мрежа што наскоро ќе собере 1 милијарда професионалци, од кои 56% ја користат дневно.

Значи, ако успеете да го извадите вашиот пин од игра брзо ќе генерирате изгледи да ја зголемите продажбата десеткратно ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →