Говорникот и бизнис стратег Меридит Елиот Пауел е исто така наградуван автор. Таа го нуди овој курс за да им помогне на лидерите и деловните лидери да ги совладаат сложеноста на деловното знаење и брзо да имплементираат конкретни стратегии. Помеѓу советите, триковите и практичните игри на улоги, ќе видите како интерперсоналните вештини, заедно со знаењето, влијаат на клиентите, вработените и резултатите на компанијата. Ќе разговарате за техниките за привлекување повеќе клиенти, задржување на врвни таленти и надминување на пречките на модерната економија.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Индекс на професионална еднаквост: истегнување дома за да го направите тоа!