Му беа потребни помалку од четири години да се пресели од статусот почетник на QHSE во статусот на менаџер на QSSE за една од најпознатите ревизорски канцеларии на пазарот! Стефани, поранешна ученичка на IFOCOP, се согласи да го сподели своето искуство со нас, како и неколку добри совети.

Таа е нешто презаситена работна девојка, но полна со ентузијазам и живост, која се согласи да посвети еден момент од нејзиниот веќе зафатен ден за да одговори на нашите прашања. Нашата цел: да погледнеме наназад на нејзиното зачудувачко патување и да разбереме како, во период од неколку години, таа успеа да создаде посебно место во рамките на Бирото Веритас, една од најпрестижните француски ревизорски куќи. Неговиот одговор: « Работа, метод и пред се, убедување дека во животот, сè може да се научи се додека се мачите ". Секако, но од таму до преземање на одговорност за услуга од 300 луѓе во период од пет години, вклучена и преквалификација… постои јаз! Или подобро кажано, мали скокови на чип, според Стефани, која и се придружи на сегашната позиција на крајот на 4-те месеци стажирање, како дел од нејзината обука за IFOCOP. Таа раскажува.

Ригорозност, метод и

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Нели, дали е за мене?