Детали за курсот

Важно е да оставите добар впечаток од првите неколку минути што ги поминувате со ментори или потенцијални клиенти, па дури и со пријатели. Во ова мало упатство, Тод Девет, автор и деловен тренер, ви покажува како да му кажете на друго лице што правите и да се осигурате дека ќе ве запомни за многу кратко време со личен терен. Максимизирајте ги вашите состаноци за минимално време и збогатете ја вашата мрежа од самиот почеток!

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →