Еве бесплатно видео за обука на Трело!

La управување со проекти не е лесна работа. Тоа бараорганизација.
Веќе испробавте различни решенија, софтвер и барате алатка едноставна et бесплатно ? Не барајте повеќе и одлучете се Trello !

Trello дозволува, преку систем на табели и картички, да не заборавате ништо, да управувате со вашите проекти на оптимален начин и да заштедите време! Инспириран од агилниот метод GTD (Добивање на работите) Трело ќе ти овозможи подобро управувајте со вашите приоритети. Trello може да се користи сам или во тим.
Научете да управувате со вашите проекти и да заштедите време со Трело

За време на ова бесплатна обука за Трело откритие, ќе видиме:

Основните опции: табели и мапи. Опции за акции. Алатки за споделување. Суштински приклучоци: Calendar и Elegantt. Опциите што треба да ги знаете за совршено управување со вашите проекти!

На крајот од ова бесплатно упатство, ќе бидете независни со Трело и ќе можете да започнете бидете поефикасни во управувањето со вашите проекти (личен или професионален)

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  За што се користи корпоративната MasterCard?