Руската кирилица нема да има повеќе тајни за вас

Јас се викам Карин Авакова и ќе бидам ваш тренер на овој курс кој ќе ви овозможи да научите да читате на руски за помалку од еден час. Рускиот јазик е мојот мајчин јазик, живеев во Русија 16 години. Овој курс го правам затоа што сум страстен за странски јазици и предавање. Зборувам руски, англиски, француски и шпански. Веќе им помогнав на десетици француски говорници на приватни часови. Со задоволство ќе ви помогнам со овој онлајн курс.

Ќе почнам со тоа што ќе ве запознаам со руската кирилица и руската фонетика. Следно, ќе ви помогнам брзо да ги запаметите буквите и нивните звуци. За да го направите ова, нема ништо подобро од користење мнемоника, слики и споредба со буквите што веќе ги знаеме. Наскоро ќе почнеме да читаме заедно.

Во последното бонус видео ќе ги откријам моите тајни кои ми овозможија многу брзо да научам 3 странски јазици. Само ова бонус видео вреди да се заобиколи…

 

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Учење на далечина: предностите на новата компактна формула