Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Детали за курсот

Лесни за употреба, алатките за управување на Google за е-пошта, контакти и календари ви помагаат да организирате и споделувате информации. Нивните многу одлики се насочени кон широка публика, како за лични така и за професионални цели. На оваа обука, Никола Леве ве поддржува да започнете со апликации на Google, како што се Gmail, Calendar и Contact, со цел да го извлечете максимумот од нив. Особено, ќе видите како да ги конфигурирате вашите сметки ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Технолошки предизвици на партиципативни паметни градови