Користете OneDrive со Office 365 за складирање, обезбедување и заштита на вашите папки и датотеки. Вашите документи, слики и други податоци може да се споделуваат, менуваат или преместуваат едноставно преку платформата. Работете заедно на документ и ко-уредувајте од сите ваши уреди како паметни телефони, компјутери или која било друга опрема. Дури и со ограничена веб-врска, синхронизацијата ќе ви овозможи да продолжите со вашите активности...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Прилагодена листа во Excel 2010 година