Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Google Slides е еден од репер софтверите за креирање презентации. Доволно едноставно за да биде достапно за секого, совршено одговара за професионална употреба, што е сè почесто. Никола Леве ви нуди, на оваа обука, да ги проучите неговите суштински функции: креирање документ, додавање на заеднички елементи ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Обука за предавање во високото образование