Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Google Drive е едно од најчесто користените решенија за складирање преку Интернет. Неговата интеграција со другите алатки на Google и професионалниот пакет што им се нуди на организациите, ја прави се почеста. На овој курс, Никола Леве ве запознава со Google Drive и алатките што оваа услуга ги става на располагање на вас. Особено, ќе видите како оптимално да ја чувате и организирате вашата содржина. Исто така, ќе разговарате за споделување датотеки и папки со други корисници за лични или професионални цели. Така, ќе имате во рака алатка за управување со облак и соработка преку Интернет што ќе ви овозможи да станете поефикасни во вашите дневни задачи.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 01

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Напишете и објавите научна статија