Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Google Analytics е најшироко користената алатка за дигитална анализа во светот. На оваа обука од Јусеф lлиди, откријте ги најважните работи на Google Analytics и имајте 360 ° визија за публиката што ја посетува вашата веб-страница. Без разлика дали сте компанија или здружение, запознајте ги вашите посетители, нивниот број, нивната локација, страниците ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Напишете мотивационо писмо