Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Детали за курсот

Најдобрите водачи имаат природна curубопитност и жед за знаење. Сите по природа сме iousубопитни, но зошто некои луѓе се чини дека ги добиваат сите одговори и го извлекуваат максимумот од своите животи? Едноставно кажано, тоа е затоа што тие имаат критички ум и знаат како да ги постават вистинските прашања. Откријте како да користите прашања за да го унапредите вашиот тим, вашата лидерска улога и вашата кариера. На оваа обука, oshошуа Милер ве води низ придобивките од curубопитноста и како да ги искористите прашањата. Откријте ја улогата на социјалните мрежи во прашања, ситуации во кои прашањата не генерираат корисни одговори ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Европски ЛИДЕР фондови