Cette Обука за збор 2013 година ќе ви овозможи брзо да ги совладате новите алатки и карактеристики на најновата верзија на познатиот софтвер за обработка на текст од Microsoft.

На програмата на оваа обука Word 2013

Меѓу новите карактеристики на Word 2013 дискутирани на оваа обука, ќе видиме особено:

зачувување и споделување Word датотеки со OneDrive ; особено ефективни за соработка работа создавањето и модификацијата на Шаблони за документи на Word le режим на читање што ви овозможува да користите Word во режим на таблет како да управувате со долги и сложени документи користејќи го алатки за форматирање и преглед коментира вметнете медиуми (слики, видеа и сл.) и дистрибуирајте ги на Интернет како, исто така, зачувајте датотеки со зборови и извезувајте ги во PDF формат ...

 

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Создадете профитабилен бизнис побрзо (40 акциони планови)