Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали сакате да ја заштитите инфраструктурата на вашата компанија? Дали сакате да ги заштитите вашите ИТ системи, вашите апликации, мрежите или архитектурата?

Вашиот тренер е менаџер за безбедност и технички директор за компанија која развива дронови. Во овој курс, тој ви покажува како да ги обезбедите вашите компјутерски системи, мрежи, системи и апликации.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Исклучителна парична помош за регрутирање на приправници за локалните власти