Од октомври и за неколку месеци, Кнам ви нуди, преку месечна обука, мала турнеја низ светот за да ги откриете или повторно да ги откриете неговите странски здружени центри и нивните понуди за обука. Овој месец се упати кон Мароко!

Центрите на Кнам се насочени првенствено на ревизори кои живеат во петте земји од основањето, но тие исто така имаат за цел да блеснат на регионално ниво; Во овој случај за центарот Канм Мароко, во Магреб и исто така во Западна Африка

Присутен во Мароко повеќе од 15 години, центарот е официјално претставничко тело на ЦНАМ во земјата, признаено со билатерален дипломатски договор; беше во можност да развие национална мрежа која во моментов има дваесетина партнерски институции: универзитети, инженерски училишта и училишта за управување, итн.

Денес тој нуди широк избор на курсеви на студии што овозможува да се добие диплома - лиценца - господар - наслов на инженер, лице в лице, далечина или хибрид, често како дел од двоен степен.

Главните курсеви за обука понудени ИТ Здравје и безбедност Енергија Градежништво Електричен систем Управување со деловна трговија, маркетинг, продажба Сметководство, контрола и ревизија Човечки ресурси

Преземете ја датотеката во центарот Кнам