Во различни плејлисти тој презентира на YouTube. Секогаш според истиот модел. Кратко воведно видео за комплетна обука ви е понудено. Следат неколку долги пасуси корисни сами по себе. Но, ако одлучите да одите понатаму. Запомнете дека Алформ е центар за учење на далечина што ви овозможува финансирање преку CPF. Тоа е да се каже дека можете да имате пристап до целиот нивни каталог бесплатно една година меѓу другите.

За време на оваа обука во PowerPoint 2016, ќе научите како да применувате ефекти на анимација, да вметнувате предмети, слики и мултимедијални елементи за да ги подобрите презентациите и да го користите режимот за прикажување слајдови. Исто така, ќе научите како да вметнете Excel табели, графикони и паметни уметности. Оваа обука во PowerPoint 2016 се состои од практични вежби за да се потврди на оперативен начин знаењето научено за време на видеата од упатствата. Датотеките за корекција може да се преземат од изворите приложени на обуката.


 

READ  Бесплатно: Направете легенда за множества на икони