Мисијата на услугата за клиенти е да им обезбеди на клиентите најдобро можно искуство. Дали знаевте дека професионалците се способни да обезбедат дека врската помеѓу клиентите и компанијата останува силна? Во оваа обука, Myra Golden претставува едноставен пристап кој се состои од четири чекори што може да се користат во мноштво контексти и интеракции со клиентите. Откријте ги стиловите, пристапите и методите на комуникација што можете да ги примените…

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →