• Разберете ја новата нормала, да станете хибриден менаџер, Респонзивност и еволуира кон лидерска положба
  • Откријте алатки за соработка, креативност, евалуација и самоконтрола за работа во хибриден режим
  • Да се ​​запознаат со практиките на меѓународните компании кои иновираат со своите вработени во оваа нова нормала во хибриден режим

Опис

Овој нов курс ќе ве научи да одлучувате, да управувате со хибриден тим и да останете балансирани во новиот свет на работа. Тоа е модерна верзија на MOOC „Од менаџер до лидер: стануваме агилни и колаборативни“. Тој е комплементарен на MOOC „Управување со пост-Ковид“.