Бесплатна обука за Linkedin Learning до 2025 година

Дигиталната ера пристигна и барањата за технологија постојано се менуваат. За да ја унапредите кариерата, треба да бидете во тек со најновите производи и алатки за подобро да ги разберете технолошките барања на вашето работно место и да создадете поефикасни и флексибилни работни текови. Во овој курс, вашиот тренер ќе сподели знаење за тоа како да го извлечете максимумот од Microsoft 365 користејќи Outlook, Teams, OneNote, Word, Excel и PowerPoint. По овој курс, ќе можете да ги користите производите на Microsoft 365 и да работите ефективно по ваши услови.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→