Outlook во веб-верзијата е практичен и се повеќе се користи од компјутер или паметен телефон. Ако сакате да започнете со Outlook и Office 365, откријте ја оваа обука за ефективно да ја користите алатката за секојдневно управување. Со Martial Auroy, специјалист и партнер на Microsoft, ќе видите како да управувате со вашите пораки, состаноци, состаноци, како и со вашите контакти. Исто така, ќе ја преземете контролата над апликацијата Microsoft To Do за да ги организирате и едноставно да ги зачувате задачите што треба да се направат. Така, ќе ги откриете сите опции за конфигурирање на прелистувачот на компјутер или на паметен телефон за да го направите Outlook ваш секојдневен придружник.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 01

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Пошта, резиме и нумерирање во Word