Детали за курсот

Може ли проект менаџерот да биде ефективен и праведен, без да земе предвид одреден број етички прашања? Обучувачот Боб Мекганон, автор, претприемач и консултант со над 25 години искуство во управување со проекти, презентира како да ги воспоставите и применувате вашите етички вредности во текот на животниот циклус на вашите проекти. Ги објаснува правилата што треба да ги следите и ризиците што треба да ги избегнувате за да го реализирате вашиот потенцијал како проект менаџер, според критериумите дефинирани од Институтот за управување со проекти (PMI).

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  ANSSI се обврза да го промовира дигиталниот суверенитет на ЕУ за време на PFUE