Детали за курсот

Незаменлива за секој менаџмент на проект, комуникацијата значително се разви во последниве години. На овој курс, -ан-Марк Пиро дискутира за различните канали за комуникација и нивната соодветност со засегнатите страни на вашиот проект. Seeе видите различни алатки што ви овозможуваат да модулирате релевантна порака прилагодена на наменетиот примач. Така, ќе можете да ги поставите техниките што ќе ја придружуваат одржливата и развојна стратегија на вашата комуникација.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Како да продавате со YouTube без да го покажете лицето