Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Детали за курсот

Како и сите други, и вие треба да комуницирате секој ден. Дали се чувствувате добро во комуникацијата? Спонтаноста е важна и треба да се води од принципи и знаење за тоа како функционира комуникацијата. Во овој курс, Руди Бручез дискутира за техниките, алатките и како да се пристапи кон комуникациските методи. Она што навистина ќе ја направи разликата е намерата што ја ставате во овој процес. Преку учење искрена, почитувана, човечка и соодветна комуникација, на крајот ќе се откриете себеси.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Бесплатно пресметување: Функцијата IF