Бидејќи јасно влеговме во ерата на мобилниот првенец, или мобилниот прв, направи преглед на методите за ефикасно распоредување на маркетинг стратегија насочена кон потрошувачите преку нивните паметни телефони или таблети. Во оваа обука на Дидие Мазиер, истражете ги можностите што ги нудат мобилните медиуми и научете како да ги организирате вашите акции за мобилни маркетинг. Откријте ги новите патувања на корисници, оптимизацијата на веб-страниците за мобилни телефони, распоредувањето…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Вежбајте го вашето критичко размислување