Научете како да распоредите ефективна маркетинг стратегија заснована на е-пошта. Во средина во која доминираат социјалните медиуми, е-поштата останува главен комуникациски канал, и во однос на стекнување и задржување клиенти. Откријте ги сите клучеви за успешна стратегија за е-пошта маркетинг. Разговарајте за основите и имплементирајте професионални алатки за секојдневно управување со кампањи и следење. Од конкретни примери...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →