Ако барате да започнете сопствен бизнис или ако работите за голема структура, научете методи за ефективна комуникација со вашите клиенти преку Интернет. На овој курс, Дидие Мазиер ви објаснува како да распоредите ефективни кампањи на дигитални канали како што се пребарувачи, социјални мрежи, мобилни уреди итн. Откријте како дизајнирате ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →