Детали за курсот

Колку е покомплексен проект, толку е поголема веројатноста дека ќе ви треба помош од надворешни продавачи и партнери. Дознајте за купувањето на проекти, процесите за планирање, управување и извршување на набавки на стоки и услуги за вашиот бизнис. Во оваа обука, проектниот менаџер Боб Мекганон ве води низ процесот на купување на проектот, помагајќи ви да одредите дали купувањето е соодветно за вашиот проект, ве води низ пристапите за купување и ги објаснува различните видови договори за купување, вклучувајќи договори за фиксна цена, договори за цена плус и временски и материјални договори. Научете како мудро да ги планирате вашите купувања со опции за планирање…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Дизајнирајте ја вашата стратегија за извори