На Интернет, страницата што не може да се најде е страница што не постои. За да постои, ништо не е поефикасно од тоа да се биде добро позициониран на пребарувачите, на популарните клучни зборови. Во оваа обука, Јусеф Џлиди објаснува како да упатувате локација од А до Ш. Ќе видите како да го оптимизирате времето на вчитување на страницата, да најдете и додавате клучни зборови или да зголемите…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →