На што се заснова деловната ефикасност? Од вистинска желба да се помогне во решавањето на проблемите. На оваа обука, Џеф Блумфилд, поранешен висок менаџер во Genentech и основач на Braintrust, објаснува зошто и како најдобрите продавачи учат да се ставаат во кожата на своите клиенти. Тој нуди стратегии за препознавање и разбирање на потребите на вашите клиенти, како и претставување на вашиот производ или услуга како решение за нивните проблеми. Џеф Блумфилд, исто така, ве води како да ги идентификувате недостатоците во вашиот бизнис процес или да креирате нов.

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

 

READ  Создадете ја вашата марка и производи за неколку минути [MVB]