Детали за курсот

Успехот на проектот суштински зависи од вклученоста на неговите актери. Мораме да ги идентификуваме нивните потреби за да ги ставиме нивните квалитети во служба на перформансите. Во овој курс, ќе го анализирате актерот во целост и неговата единственост и ќе видите како да управувате со него на ефективен и почитуван начин. Жан-Марк Пајро на тој начин разговара со менаџерите на персоналот и лидерите на тимовите за да им помогне да ја разберат динамиката и мотивацијата на играчите во проектот.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Дали имам право да отпуштам, за вистинска и сериозна причина, вработен кој штотуку бил татко?