Услугата за клиенти е многу често единствениот елемент што разликува две компании, од гледна точка на клиентите. Неопходно е да знаете зошто треба да имате добра, дури и одлична услуга за клиентите. Кои се прашањата? Кои се основните принципи што треба да се следат? Во овој курс, Филип Масол ви нуди подобро разбирање на концептот и улогата на услугата за клиенти. Тој ви дава ...

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  ПОЧНУВАЕ СО ИНДИКАТОРОТ ИЧИМОКУ КИНКО-ХИО