Детали за курсот

Со Nicolas Levé, потопете се во Google Docs, онлајн софтвер за обработка на текст кој е доста способен да замени повеќе традиционални решенија. Благодарение на неговите алатки, ќе можете да креирате документи на професионално ниво со, како нагласок, можноста за нивно лесно споделување и промовирање на заедничка работа, во реално време. На крајот од оваа обука, ќе имате се што ви е потребно за производство и дистрибуција на квалитетни документи, како поединечно така и со вашиот работен тим.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Кои се привилегиите и намалувањата за членска картичка на Кредит Агрикол?