Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Ја нудам оваа обука за автоматизација за да ви помогнам во ова тешко време, се надевам дека ќе ви помогне да заштедите време (и пари)!

> ЗА ХАКЕЕ НА РАСТ

99% од успешните стартапи се обучени за хакирање на растот, а вие?

Хакерството за раст не е пакет алатки, техники, хакови ... туку стратешко знаење што ви овозможува да имате конкурентска предност во однос на конкуренцијата, да одите побрзо, со подобро претставување.

Со еден збор, растот е уметност на ефикасност : минимален напор за максимално влијание врз бизнисот.

Целата моја обука е достапна на мојата лична веб-страница, можете да се претплатите на многу други бесплатни содржини ако сакате да одите повеќе ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Прашања и одговори Договор за младински ангажман (CEJ)