Детали за курсот

Google Sheets е една од референтните табели, без разлика дали е за лична или професионална употреба. Дури и ако го користите напредно, ќе има малку алатки што ќе ви недостигаат. Во овој курс, Николас Леве, директор за операции и дигитални, објаснува како да ги креирате вашите табели, да управувате и ефикасно да ги користите вашите податоци користејќи ја онлајн табеларната табела. Ќе научите да вршите едноставни или сложени пресметки, да добивате графикони од вредностите...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Соработувајте како тим со пакетот Microsoft Office 365