Бесплатна обука за Linkedin Learning до 2025 година

Овој курс ќе ви помогне да станете ефикасна и професионална дактилографка. Ако сакате да научите да пишувате подобро на тастатурата, ќе научите лесно да копирате и репродуцирате страници и тренерот ќе ве научи како брзо да ја завршите работата. Додека вежбате, ќе научите како автоматски да ги движите прстите преку тастатурата. Ова ќе ви овозможи да ги поправите вашите навики и да научите техника на пишување комбинирајќи брзина и прецизност. Нема повеќе да ги користите вашите два индекса и да копирате едноставна страница за два часа.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Живеење во Франција - А2