Детали за курсот

Доколку сте графички дизајнер, почетник или искусен и сакате да го разберете и совладате процесот на графичко креирање, оваа обука е за вас. Серж Паулус, професор по софтвер за графички дизајн, разговара за принципите и водичите на уметноста на составување страници, како и за основите на графичкиот дизајн. Чекор по чекор, ќе анализирате многу примери и ќе откриете како да ја истакнете силата и релевантноста на графичкиот дизајн. Ќе ги проучувате методите на поставување на текстови, исечоци и визуелни слики. Ќе научите како да ги изберете најсоодветните бои и типографија. Ќе ги видите и невидливите принципи како фокусна точка, хиерархија, хармонија...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Заработете пари со страницата 5euros