Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Criteo, Kickstarter, Blablacar, Airbnb, Dropbox, Deezer…. Звучи познато? Сите овие стартапи се родени и процветаа во последните години благодарение на страста и интелигенцијата на нивните основачи.

Дали сте заинтересирани за стартапи и нивните активности? Дали имате идеја, но не знаете како да ја спроведете? Дали сакате да знаете каде е можно? Како ги запознавате вистинските луѓе? Овој курс е за вас!

Немојте да мислите дека сите претприемачи се деца на… Можете да бидете претприемач, без разлика дали сте студент или вработен, млад или стар, маж или жена.

Овој курс е дизајниран да ви помогне да го истражите светот на новите претприемачи и да ви даде информации, обука и поддршка што ви се потребни за да започнете сопствен бизнис. Нема рецепти, но има многу добри практики!

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→