Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Го знаете проблемот, обично кога не сте на работа и ако е можно стотици километри од канцеларијата, ве повикуваат итно. Знаете, кога недостасува многу важно име, референца или цена во документот. Да, ние ви се јавуваме. И, помеѓу два воза или два авиона, разговараме со вас како да го имате на ум целото досие. Не грижи се повеќе, сè е во ред. Јас сум Арелиен Дело, тренер за консултанти и заедно ќе научиме како да се развиваме на Word Online. Оваа онлајн верзија на Word ви овозможува бесплатен пристап до сите ваши документи каде сакате, кога сакате. Заедно ќе откриеме како брзо да ги повратиме вашите проекти, како да ги прилагодиме и да ги коригираме лесно и конечно како да извршуваме соработка преку Интернет. На кратко, ќе можете да реагирате на оваа верзија на Word подобро и побрзо, каде и да сте. Ви посакувам одлична обука ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 01

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Колективни договори: кога работникот се плаќа исклучиво со совети, може ли да бара исплата за прекувремената работа?