Незадоволниот клиент може да биде многу штетен за вашиот бизнис. Во овој курс, ќе откриете како да го подобрите задоволството на вашите клиенти и нивната перцепција за вашите услуги, за да можат потоа да ве препорачаат. Филип Масол, експерт за стратегија и развој на бизнисот, ви нуди различни техники за да ги натерате вашите клиенти да чекаат...

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Станете инженер за наука за податоци