Детали за курсот

Истражете го MindView 6! Оваа алатка ви овозможува да преминете од идејата до физичка реализација на проектот, со цел да се пласира на пазарот. Оваа обука е наменета за сите лидери на тимови и за сите кои сакаат визуелно да ги структурираат и презентираат своите идеи. Во друштво на Денис Реант, ќе разговарате за состаноци за бура на идеи, како и за приоритизацијата и релевантноста на идеите. Видете исто така како да направите графикон Гант земајќи го предвид аспектот на критичната патека. Конечно, дознајте како да добиете финансиска проценка со поставување…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

 

READ  Што е софтвер Excel?