Детали за курсот

Денес, вашата способност за вмрежување е дел од основата на основните вештини потребни за да се развијат во професионалниот свет. Затоа е важно да разберете од кого и од што е создадена вашата мрежа, за што е вмрежувањето и како да ја оживеете вашата мрежа во секојдневниот живот или користејќи ги социјалните медиуми. Без разлика дали сте сопственик на бизнис, вработен или студент, научете да вмрежувате. На крајот од оваа обука, ќе можете да воспоставите ефективна стратегија за професионално вмрежување.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →