Со Chantal Bossé, откријте PowerPoint Online, бесплатна онлајн верзија достапна за целата програма за презентација на Microsoft. Користејќи примери и конкретни случаи, и откако ќе му пристапите на интерфејсот, ќе научите како да ги креирате, менувате и збогатувате вашите презентации, а потоа ќе видите како да ги презентирате. Ќе откриете и како да креирате презентации со други луѓе, во колаборативен режим. На крајот од оваа обука, ќе можете да користите PowerPoint Online, притоа знаејќи ги неговите разлики во споредба со…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Интерактивни форми во Word