За помалку од петнаесет минути ќе ги добиете потребните методи за да создадете врвен ефект на паралакса. Чекор по чекор, ќе видите со авторот како да дуплирате слика во PowePoint. Групни предмети, употреба на градиент на бои во позадина. Како и ракувањето со различни копчиња на тастатурата. Видео кое ќе ве одведе на друго ниво во вашите презентации во PowerPoint. 

READ  Совети за PowerPoint 2019: Работна книга за дизајн