Опис

Оваа обука на платното за деловен модел е главно наменета за

Креатор на иновативни стартапи

До TPE

И авто-претприемачи

Особено за оние кои сакаат да започнат со претприемничка авантура во секторот за ИТ услуги

Ви нудиме преку оваа обука едноставна алатка, Бизнис модел платно, која останува референтна алатка која ќе ви овозможи да ги мапирате клучните елементи на вашиот проект и да ги организирате во целина, прво кохерентна, потоа релевантна или дури иновативна.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Распоред на весник со Word