Бесплатна обука за Linkedin Learning до 2025 година

Дали сте подготвени да го направите првиот чекор во вашата кариера како развивач на софтвер? Можеби сакате да добиете нова работа или да го промените вашето поле? Без оглед на вашата цел, не ви треба високо образование за да започнете да програмирате денес. Во овој курс, вашиот учител Енис Дејвис ќе ви даде увид во програмската индустрија, основните вештини и основните вештини за тоа како да ја пронајдете својата прва работа и да се искачите по скалата.

Ќе ја разберете моќта на компјутерите во проектите и техничките работи кои ќе ве подготват за сертификатот Microsoft GSI Basic Programming. Научете Python – практичен и лесен за користење програмски јазик за почетници – и брзо совладајте ги професионалните програмски јазици и алатки. По завршувањето на курсот, ќе можете да го ажурирате вашето CV и да аплицирате за работа.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Биомаса и зелена хемија